Verstegen-sportbegeleiding

www.verstegen-sportbegeleiding.nl

Vormgeving, Responsive website, CMS, Fotografie
Dennis Verstegen had een website nodig om zijn activiteiten in sportbegeleiding te laten zien. Het logo was al ontwikkeld en daarbij moest een passende website komen die dezelfde uitstraling heeft.
Naast het onwikkelen van de website heb ik de fotografie verzorgd.
VDH Wonen

www.vdhwonen.nl

Responsive maken website
De website van VDH Wonen is ontwikkeld door Robert Schapendonk.
Een custom CMS om deze succesvolle makelaar nog efficienter te laten werken. Om de bezoekers een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven is de site door mij responsive gemaakt zodat hij op alle devices (telefoon, tablet of pc) zo optimaal mogelijk bekeken wordt.

Een fijne samenwerking heeft geleid tot een prima resultaat!
Mijnders advies

www.mijndersadvies.nl

Update CMS, responsive maken, aanpassingen vormgeving
De website van Mijnders advies moest een update hebben. Het CMS was verouderd en daardoor onveilig. Deze update werd meteen aangepakt om ook de site responsive te maken voor tablets en smartphones.

De aanpassingen in de vormgeving zijn door Graphx66 gedaan.
Trouwkaart

Fotografie, Vormgeving, Afdrukken.
Voor deze trouwkaart is de fotografie en het design door Out of Bounds verzorgd. Het maken van de foto is in verschillende stappen gedaan. De katten op de foto konden niet op locatie gefotografeerd worden en die zijn daarom later aan de foto toegevoegd.

Na het maken van de foto's is in goed overleg de kaart gemaakt en zijn de afdrukken door een extern bedrijf verzorgd.

De klant en ook wij zijn erg blij en trots op het resultaat.
Exito coaching

www.exito-coaching.nl

Vormgeving, Joomla Website, Fotografie.
Voor Exito-coaching heb ik gezorgd voor een frise website met ruime mogelijkheden om in de toekomst verder uit te breiden. Voor deze website heb ik het design en de fotografie verzorgd. Het logo hadden de dames van Exito zelf ontwikkeld en is door mij digitaal gemaakt.

De prettige samenwerking met de dames van Exito en de kinderen van de fotoshoot hebben een prima resultaat opgeleverd waar Exito en ook ikzelf trots op zijn!
The Hip Hop Basement

www.thehiphopbasement.nl

Vormgeving, Joomla Website.
De crew van The Hip Hop Basement was toe aan een nieuwe website. Een website die qua uitstraling bij hun past en waarvan de gebruiksvriendelijkheid sterk verbeterd was.

De website kan door The Hip Hop Basement zelf onderhouden worden, hiervoor is gebruik gemaakt van het CMS Joomla.

Aanvankelijk zou de site bij hun oude hostingprovider blijven, maar later is er toch besloten om de site over te zetten naar de servers van Out of Bounds.
Mellema consultancy

www.mellemaconsulting.com

Aanpassing website, update Joomla
Door het verouderde CMS waren er teveel beveiligingsrisoco's. Daarom heeft de website een update gekregen en zijn er ook direct een aantal aanpassingen in de opbouw van de site gedaan waardoor hij beter door zoekmachines gevonden wordt.
Fotografie

Fotografie, Bewerking.
Voor de verjaardag van hun vader was er een speciaal cadeau nodig. De fotoshoot was leuk en het resultaat was precies zoals vooraf besproken. Vanuit de fotoshoot zijn twee foto's geselecteerd die verder bewerkt werden en daarna afgedrukt.

Een perfect resultaat voor een trotse vader!
Promaint

www.promaint.nl

Update CMS, QuickScan
Voor Promaint moest het CMS een update krijgen om zo alle veiligheidsupdates toe te passen.

Naast de update van de website is er een speciale Quickscan opgesteld waarmee Promaint met een simpele vragenlijst hun klanten snel een eerste advies kan geven.
Video-coach

www.video-coach.nl

Ontwerp, CMS, responsive website
Miriam Peters had besloten om haar expertise als video coach aan te bieden met haar eigen bedrijf en daarvoor had ze een website nodig. Het moest een eenvoudig website worden die ze zelf kan beheren. Als CMS is voor Joomla gekozen en na een korte cursus heeft Miriam zelf haar website gevuld.

De vormgeving is heel rustig gehouden en past zich aan aan de bezoeker zijn device (responsive).
Van der Wielen

www.autobedrijfvanderwielen.nl

Nieuwe website, Vormgeving.
Autobedrijf van der Wielen wou graag een eenvoudige website gebaseerd op hun logo/huisstijl. Een CMS was niet nodig, daarvoor zijn er te weinig aanpassingen nodig.

Op basis van hun logo en huisstijl heb ik de website vormgegeven, de fotografie is verzorgd door Stefan Prinssen.
Tandarts Douma

www.tandartsdouma.nl

Responsive maken, nieuw CMS
De website van tandarts Douma is responive gemaakt zodat bezoekers met een smartphone de website optimaal kunnen gebruiken. Het CMS heeft een upate gehad waardoor er meer mogeljkheden zijn maar vooral ook de veiligheid van de site verbeterd is.
We are hardstyle

www.we-are-hardstyle.com

Eenvoudige website
Voor het evenement We Are Hardstyle was er een eenvoudige website nodig met links naar diverse social media sites. De vormgeving is door de mannen van We Are Hardstyle zelf aangeleverd. De website was binnen een dag online waardoor het evenement snel gepromoot kon worden!
Fotodreams

www.fotodreams.nl

Update CMS, bijwerken plugins
De website van fotodreams maakte gebruik van een verouderde versie van Joomla en had daardoor last van hacker aanvallen. Het CMS heeft een update gehad en de plugins die gebruikt werden zijn ook geupgrade naar de laatste versie.
Xyleem

www.xyleem.nl

Aanpassen website, update CMS, verhuizen server
Xyleem wou graag zijn website op een andere server plaatsen. Bij het verhuizen van de website is ook meteen een update van Joomla gedaan en zijn er aanpassingen in de opbouw van de site gedaan waardoor hij nog makkelijk bij te houden is.
Stuclab

www.stuclab.nl

Nieuwe website, CMS, Vormgeving, Fotografie.
Stuclab wou graag een nieuwe website om zijn werkzaamheden, werken met ecologisch verantwoorde materialen Leemstuc en tadelakt, goed te kunnen laten zien. Op de website komen de diverse mogelijkheden van het stucwerk naar voren en kan de klant zelf de volledige website beheren.

Voor het gemak van de bezoekers is er een contactformulier toegevoegd waarbij ze ook bestanden kunnen meesturen, dit zodat er direct een betere offerte afgegeven kan worden aan de klanten.
van Eijk HR

www.vaneijkhrpraktijk.nl

Aanpassing website, update Joomla
Door het verouderde CMS waren er teveel beveiligingsrisoco's. Daarom heeft de website een update gekregen en zijn er ook direct een aantal aanpassingen in de opbouw van de site gedaan waardoor hij makkelijker en flexibeler is in het onderhoud.
Son beheer

www.sonbeheer.nl

Fotografie
Voor Son beheer was een fotosessie nodig bij een presentatie voor een software pakket. De foto's konden eventueel ook op de website komen.